Renovatie sloop

Renovatie sloop valt onder ons totaalconcept, werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Vloeren service Wolter is onderdeel van Ontruiming service Wolter. Werkzaamheden kunnen wij in heel Nederland uitvoeren voor u.

SYSTEEMWANDEN VERWIJDEREN 

Wilt u als bedrijf uw systeemwanden laten verwijderen? Wij realiseren het graag voor u!

Wij zijn al jarenlang dé totaalpartner voor het snel, professioneel en betaalbaar zorgvuldige slopen.

Naast vloeren en verlaagde (systeem) plafonds, kunnen wij ook uw systeemwanden verwijderen.

IN WELKE GEBOUWEN VERWIJDEREN WIJ ZOAL SYSTEEMWANDEN?

Systeemwanden komen in de meest uiteenlopende gebouwen voor. Naast kantoren en winkels worden systeemwanden ook toegepast in

bijvoorbeeld supermarkten, ateliers, scholen, studio’s en diverse andere bedrijfsruimten. Ontruiming Service Wolter kan in ieder gebouw snel en professioneel systeemwanden verwijderen.

WIJ VERWIJDEREN UW SYSTEEMWANDEN ZORGVULDIG

Systeemwanden worden vaak rigoureus gesloopt, met als gevolg dat u als opdrachtgever met extra schade achterblijft. Ontruiming Service Wolter bespaart u dat liever. Hoewel wij systeemwanden snel kunnen verwijderen, verzekeren wij u ervan dat wij uw systeemwanden wel zorgvuldig verwijderen en stroompunten vakkundig afkoppelen. Wij vinden immers dat de snelheid niet ten koste mag gaan van de kwaliteit. Want als u tevreden bent zijn wij dat ook.

VERLAAGD PLAFOND VERWIJDEREN

Ontruiming Service Wolter is al enige jaren actief met het zorgvuldig vloer verwijderen, systeemplafond / verlaagd plafond verwijderen en demonteren van systeemwanden / scheidingswanden. Wij zijn hierdoor goed ingespeeld op de markt, voor opdrachtgevers is het prettig om met 1 partij te maken te hebben. Wij leveren dan ook het totaalconcept van A tot Z.

PLAFOND VAKKUNDIG DEMONTEREN

Renovatie sloop van kantoor, winkel, school, atelier, studio of andere bedrijf ruimte. Plafond demonteren, stroom punten vakkundig afkoppelen. Systeem wanden of andere scheidingswanden worden met dezelfde nauwkeurigheid gedemonteerd. Wanden verwijderen is meer dan slopen alleen, u wilt immers geen onnodige schade aan uw pand.

Vloerverwijdering is een expertise van ons, wij kunnen dan ook alle voorkomende vloeren voor u verwijderen. Hier hebben wij het juiste professionele gereedschap. Vloeren kunnen wij voor u opschuren en stoffeer gereed opleveren.

VLOER VERWIJDEREN

Wilt u uw vloer verwijderen? Laat uw vloer verwijderen door Vloeren service Wolter! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het betaalbaar en vakkundig verwijderen van vloeren in heel Nederland.

ZORGVULDIG UW VLOER VERWIJDEREN

Vloeren service Wolter beschikt over de juiste gereedschappen, de benodigde vakkennis en jarenlange ervaring om alle gangbare soorten vloer te verwijderen (o.a. tegelvloer, marmoleum, houten vloer en vloerbedekking). Hierdoor kunnen we bij Vloer verwijderen Wolter vlot en efficiënt vloeren verwijderen, vanzelfsprekend zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Wilt u ook goedkoop uw vloer laten verwijderen en bent u benieuwd naar de lage kosten voor het professioneel laten verwijderen van uw vloer?

Neem contact op met Vloer verwijderen Wolter voor een geheel vrijblijvende offerte en ontdek onze scherpe prijs voor het verwijderen van uw vloer!