Zit stripper.

Parket verwijderen met onze zit stripper.

Bij het verwijderen van een parketvloer maken wij gebruik van een efficiënte zitstripper. Deze machine is 75 cm breed, 160 cm lang en weegt minimaal 750 kg. Ondanks zijn omvang valt de impact op uw vloer in de praktijk erg mee. We hebben deze machine zorgvuldig afgesteld om beschadiging aan de dekvloer tot een minimum te beperken. Op voorwaarde dat de dekvloer in goede staat verkeert.

Draagvermogen van de vloer

Het is echter belangrijk om te weten of uw vloer het gewicht van de machine kan dragen. Als u een Nederlandse bakstenen vloer (Nehobo) of een houten constructievloer heeft, kunnen we de zitstripper helaas niet gebruiken. In geval van twijfel vragen we u om foto’s te maken van de constructie onder de vloer. Zodat we samen met u kunnen beoordelen of de machine geschikt is voor uw situatie.

Mocht blijken dat de zitstripper niet kan worden ingezet, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. We beschikken over handgereedschap en de nodige ervaring om de vloer op een andere manier te verwijderen. Ook als u zich op een verdieping bevindt waar de machine niet naar boven kan worden gebracht. Dan passen we handmatige technieken toe met handzaam gereedschap.

We hebben de ervaring en het gereedschap om uw parketvloer op een veilige en efficiënte manier te verwijderen. Rekening houdend met de specificaties van uw vloer en constructie.

Nabewerking na het parket verwijderen

Nadat we uw parketvloer met onze zitstripper hebben verwijderd, gaan we verder met het proces van vloerherstel. We schuren de vloer met diamant. Wat ervoor zorgt dat de laatste lijmresten en houtresten volledig worden verwijderd. Deze schuurbewerking is inbegrepen in onze prijs en niet als extra kosten worden berekend. Dit biedt u duidelijkheid en transparantie over wat u kunt verwachten.

Mochten er tijdens het verwijderingsproces beschadigingen aan het oppervlak van uw vloer zijn ontstaan. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. We hebben de middelen en expertise om deze ter plaatse direct te herstellen. We gebruiken reparatiemortel om eventuele beschadigingen ter plaatse te herstellen. Zodat uw vloer gereed is voor de volgende stappen. Indien de dekvloer niet in goede staat is zullen we samen met u beoordelen wat de verdere stappen worden, ook hierin geld dat de dekvloer er NIET altijd uit hoeft.

Vloerverwarming in frezen na het verwijderen van uw parketvloer

Als u overweegt vloerverwarming in te frezen, kunt u erop vertrouwen dat wij ons best doen om de vloer zo te verwijderen dat deze gereed is vloer vloerverwarming. Let wel dat u dekvloer aan minimale dikte moet voldoen om in gefreesd te kunnen worden

Kortom, we streven ernaar om uw vloer renovatieproces zo vlot en zorgeloos mogelijk te maken, met inbegrip van eventuele reparaties en voorbereidingen voor verdere verbeteringen.

Parket verwijderen met onze zit stripper, Vraag vandaag uw vrijblijvende offerte aan.