Parket verlijmd op spaanplaat verwijderen

Parket verlijmd op spaanplaat zelf verwijderen?

Onze ervaring is dat veel mensen het eerst zelf proberen, maar al gauw blijkt dat het niet haalbaar is om zelf de vloer te verwijderen.


Een houten vloer verwijderen vraag wel de nodige kennis.

Het is een echte klus om parket verlijmd op spaanplaat zelf te verwijderen. Het parket zelf lukt in sommige gevallen nog wel maar de verlijmde spaanplaat is heel moeilijk om zelf te verwijderen. Daarnaast is de kans op beschadigingen groter aan de dekvloer als men het zelf verwijderd.Uw parket vloer laten verwijderen door vloeren service Wolter

Wij kunnen uw verlijmde parketvloer / houten vloer professioneel verwijderen, doordat we de vloer op horizontale manier verwijderen met onze parket-stripper

Dit geeft het beste resultaat bij een houten vloer verwijderen. Daarom kiezen mensen er vaak voor om het te laten verwijderen.

Zo beperken we de schade aan de dekvloer.
Overgebleven lijm en/of spaanplaat schuren wij weg doormiddel van diamantschuren.
Op deze wijze krijgt u het beste en mooiste resultaat.


En belangrijk, een lijmvrije vloer. hierdoor krijgt u een mooie basis voor de volgende stap.


Helaas kan het voorkomen dat de dekvloer beschadigd door het verwijderen van parket verlijmd op spaanplaat of bij het verwijderen van uw houten vloer. De staat van de dekvloer is vaak de oorzaak van eventuele schade. Gelukkig is dit een uitzondering en veelal is de vloer klaar om te egaliseren, vloerverwarming in te frezen of om opnieuw gestoffeerd te worden.

Omdat wij de vloer verwijderen met de insteek het behoud van de dekvloer. Daar doen wij onze uiterste best voor.

Wilt u weten hoe wij een parket vloer verwijderen?

Omdat u niets dagelijks een vloer verwijderd. Kunt u hier een impressie krijgen hoe het verwijderen van een parketvloer in zijn werk gaat met onze parket-stripper.

Zo kunt u een beeld krijgen hoe wij dit doen.
Houten vloer verwijderen:

Wat is het voordeel van een parketvloer verwijderen met onze parket-stripper. Dat is omdat wij doorgaans  de vloer in 1 werkdag kunnen verwijderen, mits de woning toegankelijk is voor onze parket-stripper.


Wilt u meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor u? Vul dan ons contact formulier in of bel: 0652649524.