Parket verlijmd op spaanplaat verwijderen

Parket verlijmd op spaanplaat zelf verwijderen? Onze ervaring is dat veel mensen het eerst zelf proberen, maar al gauw blijkt dat het niet haalbaar is om zelf de vloer te verwijderen.


Het is een echte klus om parket verlijmd op spaanplaat zelf te verwijderen. Het parket zelf lukt in sommige gevallen nog wel maar de verlijmde spaanplaat is heel moeilijk om zelf te verwijderen. Daarnaast is de kans op beschadigingen groter aan de dekvloer als men het zelf verwijderd.


Wij kunnen uw verlijmde parketvloer professioneel verwijderen, doordat we de vloer op horizontale manier verwijderen met onze parket-stripper


beperken we de schade aan de dekvloer. Overgebleven spaanplaat schuren wij weg indien nodig. Op deze wijze krijgt u het beste resultaat.


Helaas kan het voorkomen dat de dekvloer beschadigd door het verwijderen van parket verlijmd op spaanplaat. De staat van de dekvloer is vaak de oorzaak van eventuele schade. Gelukkig is dit een uitzondering en veelal is de vloer klaar om te egaliseren om opnieuw gestoffeerd te worden.


Wilt u weten hoe wij een parket vloer verwijderen?

U kunt hier een impressie krijgen hoe het verwijderen van een parketvloer in zijn werk gaat met onze parket-stripper.
Voordeel van een parketvloer verwijderen met onze parket-stripper is dat wij doorgaans  de vloer 1 werkdag kunnen verwijderen, mits de woning toegankelijk is voor onze parket-stripper.


Wilt u meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor u? Vul dan ons contact formulier in of bel: 0652649524.