Egaliseren (verpompen)

Uw vloer laten egaliseren? Vloer ophogen d.m.v. uw vloer oppompen?

Wij egaliseren zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Wij hebben alles in huis om uw vloer weer mooi strak te egaliseren. Niet alleen na het verwijderen van uw vloer.
Het ook is het mogelijk om ons in te schakelen om enkel uw vloer te egaliseren.


Kleine oppervlaktes worden met de hand ge√ęgaliseerd door onze medewerkers. De vloer wordt door ons voorbewerkt en gereed gemaakt om te egaliseren. Zodat er een goede basis is.

Stappenplan egaliseren: Als eerste moet de vloer kaal zijn, dit betekend dat de vloer verwijderd moet zijn. Daarna schuren wij de vloer, zodat de eventuele resten die nog op de vloer aanwezig zijn verwijderd worden. Als de vloer geschuurd is dan wordt deze gestofzuigd. Hier gebruiken we een speciale stofzuiger voor. Na het stofzuigen wordt de vloer in de primer gezet. Door het schuren hecht de primer goed aan uw dekvloer. De laatste stap is het aanbrengen van egaline afhankelijk van de dikte wordt dit met de hand gedaan of met een egaline pomp. De droogtijd is afhankelijk van de dikte egaline die is aangebracht. Wij gebruiken alleen hoogwaardige egaline van het merk UZIN.

Wilt u uw vloer laten ophogen?
In de meeste gevallen kunnen wij dit voor u doen. U kunt hiervoor het beste telefonisch contact opnemen.

Egaliseren na het in frezen van vloerverwarming?
Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Het is ook mogelijk uw vloerverwarming te dichten en aansluitend te egaliseren. Wij denken graag met u mee.

Hier kunt u een video bekijken voor een impressie van het egaliseren:


Grote oppervlaktes egaliseren.

Voor grote oppervlaktes is egaliseren ook mogelijk door middel van egaline verpompen. Wij beschikken over een pomp en kunnen daardoor grote oppervlaktes voor u egaliseren. Daardoor kunnen wij ook grotere oppervlaktes op een dag egaliseren
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons voor meer informatie 0652649524 of vul ons contact formulier in op onze pagina.