Cementdekvloer verwijderen

Cementdekvloer verwijderen.

Zelf uw cementdekvloer verwijderen of laten verwijderen?

Informeer u goed als u zelf u dekvloer wilt gaan verwijderen. Welk gereedschap gaat u gebruiken, wat als er schade ontstaat aan de constructie vloer. Het is in ieder geval iets om goed over na te denken.


Professioneel, vakkundig laten verwijderen.

Wij van vloeren service Wolter verwijderen met regelmaat dekvloeren. Bijvoorbeeld als er nieuwe vloerverwarming wordt gestort in plaats van te kiezen voor het in frezen. Hier is momenteel veel vraag naar.


Daarnaast kan het voor komen dat de dekvloer aan vervanging toe is door bijvoorbeeld waterschade. Uiteraard zijn er meerdere redenen te verzinnen waarom een dekvloer vervangen moet worden.


Eerlijk is eerlijk, een dekvloer slopen is een beste opgave, maar door het juiste gereedschap te gebruiken en onze ervaring is het een opdracht die veelal in 1 à 2 werkdagen gedaan kan worden. Wij helpen u hier graag bij


Kosten van het verwijderen van u cementdekvloer.


Wij krijgen dan ook vaak de vraag wat het kost om een dekvloer te verwijderen. De kosten lopen hier nogal uiteen omdat de prijs afhankelijk is van de volgende punten.


-Locatie van de vloer (bereikbaarheid)


-De dikte van de dekvloer die verwijderd moet worden. (In centimeters)


-Is de vloer bewapend of niet


-Ligt er nog een vloer over (tapijt, parket, vinyl, plavuizen etc.)


-Aantal m2


Wilt u informatie over het verwijderen van uw vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Graag ontvangen wij zoveel mogelijke informatie op de prijs af te stemmen op uw situatie. U kunt hierboven genoemde punten gebruiken bij uw aanvraag.